31 Temmuz 2009 Cuma

Popcornhour C-200

Bir süreden beri, gelecekte Televizyon ve İnternet'in bir yerde buluşacağını düşünüyorum. Bu nedenle de bunu gerçekleştirecek olan medya alıcılarına karşı seçici algıya sahibim. Nerede bir tane görsem muhakkak özellikleri neymiş, neleri beceriyormuş diye bakmadan edemiyorum. zaman zaman blogumda bu tür şeyleri paylaşmadan edemiyorum. Medya oynatıcıları henüz gelişme dönemindeler. Genellikle bir sabit disk ya da taşınabilir bellek üzerinden dosyaları yüksek çözünürlükleri de destekleyerek tv'den izlememize yarıyorlar. Kablolu ya da kablosuz yerel ağa ve İnternete bağlannan türleride var. Hatta bazıları video sitelerinden görüntüleri seyretmenizi de sağlıyorlar. Popcornhour markalı ürünler oldukça gelişmiş özellikleri sunuyor. Kısa süre önce piyasa sürülen C-200 modeli oldukça çekici. Her çeşit medya dosyasını oynatmayı kolayca beceriyor. İnternetteki görüntüleri (YouTube, Vuze, vb.) gösterebiliyor. Radyo dinletebiliyor. Bağlayabileceğiniz bir sabit disk ile ağınızda medya sunucusu oluyor. P2P paylaşım ağlarından dosya almanıza yarıyor. Üzerinde yer alan 3,5 inchlik yuvasına Blueray destekleyen bir sürücü de takılabiliyor. Bunlar dışında yapabildiği pek çok başka şey var. Linux işletim sistemi ile çalışıyor. Online güncellenebiliyor. Linux kullanmayı bilmeyenlerin biraz zorlanacağı bir arabirimi olsa da takıldığınız yerlerde biraz Google araması yapmak sorunlarınızı çözmede en kolay yöntem olacaktır. Evlerde TV'lerin vazgeçilmez eki haline geleceğini düşündüğüm medya oynatıcılarını ulaştığı yeri gözler önüne sermesi açısından blogda bahsedilmeyi hakeden bu cihazın özelliklerini http://www.popcornhour.com/onlinestore/index.php?pluginoption=productinfo&item_id=12 adresinden detaylı olarak okuyabilirsiniz. Satılmaya başladığında da yurdumuzdaki temsilcisinin http://www.popcornhour.com.tr adresinden edinebilirsiniz.

3 yorum:

  1. popcorn cıhazını kım ithal edıyor yada distibitörü kim ben şahsen ithalatcıdan almam varsa distribitörü ondan almayı tercıh ederım varsın üç kurus fazla ödiyeyim

    YanıtlaSil
  2. Türkiye Distirübütörü Sancak Bilgisayar'dır.Popcorn Hour C-200 14/12/2009 da Türkiye de satışa çıkıyor.Ürünü Sancak bilgisayardan veya osmanliavm.com dan tedarik edebilirsiniz.Osmanliavm.com ön sipariş alımlarına başladığını gördüm.Biz iki arkadas sipariş geçtik sabırsızlıkla bekliyorum cihazı.

    YanıtlaSil
  3. Türkiye Distirübütörü Sancak Bilgisayar'dır.Popcorn Hour C-200 14/12/2009 da Türkiye de satışa çıkıyor.Ürünü Sancak bilgisayardan veya osmanliavm.com dan tedarik edebilirsiniz.Osmanliavm.com ön sipariş alımlarına başladığını gördüm.Biz iki arkadas sipariş geçtik sabırsızlıkla bekliyorum cihazı.

    YanıtlaSil

Gerçek ve Hakikat

Hakikat kırılgandır ve kişiden kişiye değişir gerçekse nispeten daha sağlam bir kavramdır. Örneğin kapalıyken televizyonun kumandasının açma...