24 Aralık 2012 Pazartesi

Kafes Fırın (Filistin Sokakda Bir Lezzet Durağı)


Gurme değilim ancak güzel tatları kim sevmez ki?

22 Aralık 2012 Cumartesi günü Sosyal Medya Etkinliği kapsamında davet ettiler eşimle birlikte Filistin Sokak üzerindeki Kafes Fırın'a gittik. 

Arjantin caddesi tarafından geliyorsanız neredeyse Filistin Sokağın sonuna kadar gitmeniz gerekiyor mekana ulaşmak için. Adres: Filistin Sokak 31/5 GOP Çankaya, Ankara. Foursquare bağlantısı.

Kafes görünümü verilmiş giriş kısmı son derece güzel. Fabrikasyon kahve dükkanlarından sıkıldıysanız bir de burayı deneyin derim. 

Sadece yiyecek içecekler için değil, mekanın tamamına el emeği göz nuru dökülmüş.

Öncelikle Kafes Fırın'ın sembolü Baykuş'u görüntüledim.

Masalar sanat eseri gibiydi.

Kafes Fırın ismi yanıltmasın. Kendine özgü menüleriyle günün her saatinde ister doymaya, ister bir yandan kahvenizi yudumlarken dostlarınızla sohbet etmeye uygun bir mekan. 

Pek tabi ki unlu mamuller köşesi insanı perhizden çıkartacak kadar da çekici. Birbirinden ilginç tatları burada bulmak mümkün. Her şeyin tadı güzel ve bir kısmı ise tarafınızdan keşfedilmeyi bekliyor.

Ev sahiplerimiz ailece bizi yalnız bırakmadılar. Keyifleriyse yüzlerinden okunuyordu.

Elma şekerleri oldum olası beni çekip çocukluğuma götürmüştür. Buradakiler ise kendime getirdi. Çikolata ve yıldız şekerlerle kaplı elma şekeri insana elmayı yeniden sevdirir inanın.

Ferah ve özenli hazırlanış bir atmosfer daha kapıdan girer girmez karşılıyor insanı.

Ankara'nın blog yazarları, hatta medya'dan tanıdık yüzler tanıtımın konuklarıydılar.

Gülen yüzler mekanı daha bir keyifli kıldı tabi işte kanıtı.

İnsan ister istemez konudan uzaklaşıveriyor. Kurabiye canavarı olası geliyor burada.

Sloganı sevdim. "Gittiğin Yere Götür!". Logoyu büyütelim lütfen!

Yemeye kıyılamayacak güzellikte cupcake'ler ile poz verilir tabi.

Son olarak katılımcılara hoş bir sürpriz de kapı yanında bizleri bekliyordu. Twitter kullanıcı adlarımızdan oluşan kurabiyeleri aldık ve istemeye, istemeye evin yolunu tuttuk. Gerçi evde çocuklar kısa bir sürede imha ediverdiler kurabiyeyi ama olsun fotoğrafı var en azından.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Gerçek ve Hakikat

Hakikat kırılgandır ve kişiden kişiye değişir gerçekse nispeten daha sağlam bir kavramdır. Örneğin kapalıyken televizyonun kumandasının açma...