3 Ocak 2007 Çarşamba

Atatürk Fotoğraf Albümü

Picasa web servisi üzerinde http://picasaweb.google.com.tr/burcakcubukcu/Ataturk adresine koleksiyonumdaki Atatürk fotoğraflarından bir kısmını yerleştirdim. Fotoğraflardan birkaçı fazla görülmedik türden. Oldukça hoş bir albüm oldu. Bence bir göz atmaya değer. Atatürk fotoğraflarından oluşan ancak daha önceki dönemlerde hazırlamış olduğum albümler ise Antrak serverinde ziyarete açık. adresi http://www.antrak.org.tr/~ta2ee/ATATURK Yukarıda bahsettiğim picasaweb'deki albümü deneysel olarak aşağıya ekliyorum. Böylece bu blog üzerinden direkt olarak albüme ulaşmak ve albümün kapak sayfasındaki fotoğrafı görmek mümkün olacak. Elektronik ortamda bana bu fotoğrafların büyük bölümünü göndermiş olan Sayın Ekmel Bircan'a gönül dolusu teşekkürler.

1 yorum:

  1. :):)çok güzel olmuş ama başka resimlerde ekleyebilirsiniz.Keşke şimdide yaşasaydı.başarılarınızın devamını dilerim.başarılar:):)

    YanıtlaSil

Gerçek ve Hakikat

Hakikat kırılgandır ve kişiden kişiye değişir gerçekse nispeten daha sağlam bir kavramdır. Örneğin kapalıyken televizyonun kumandasının açma...